čtvrtek 12. prosince 2013

A jedeme dál :-)

Tak únava z Brašova nenastala. Byl to prostě úžasnej relax :-).
Týden uplynul jako voda a na řad přišla další akce. Vánoční firemní večírek ;-) To jsem si přece nemohl ujít. Takže i přes pracovní sobotu. Všechny aktivity a přípravy směřovali k onomu večírku. Vyrazili jsme taxíkem, protože jsme vůbec netušili, kde se ta párty koná. Měli jsme jen k dispozici adresu, kterou jsme pak ukázali taxikáři. Dovezl nás na místo, kteréé rozhodně nevypadalo, že by se tu měla konat nějaká párty a navíc pro celou firmu. Naštěstí tam byl chlapík, který nám ukázal směr :-).
Party se konala ve velkém sálu, kde byli 4 obsluhované stoly s pitím (na co jsme si mohli vzpomenout :-D ) + velký raut s různými dobrůtkami. Na úvod nám hráli vánoční koledy. Jakmile ředitel Sykes oficiální odstartoval párty, začaly se hrát normální párty hity. Z párty jsem se, "lehce" společensky unaven, dostal taxíkem v brzkých ranních hodinách :-D. Neděle proběhla ve formě odpočinku, nakupování a návštěvy klužských vánočních trhů. Docela pěkné!! Ale svařák nic moc. Tedy spíš nic. Bylo to doslova vařené víno bez jakéhokoli koření. Ale měli tu dvojnásobně velké trdelníky a byl vynikající :-D. Zároveň jsem ho používal jako rukavici, neboť trošku více promrzli a byli jsme rádi, že jsme dorazili zpátky do tepla.
Tohle byla psychická příprava na velmi náročný pracovní týden, kdy budu pracovat od desíti do devíti do večera. Takže předpokládám, že to ve zdraví přežiju ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat