neděle 13. října 2013

Druhý týden nastal

Druhý týden bych shrnul následovně. V práci jsme dostali test z audia-videa. Naštěstí jsme mohli využívat své poznámky, které jsme si během tréninku dělali. Navíc jsme psali odpovědi v češtině. A výsledek? Žádný. Tento test byl jen pro kontrolu pro trenéra, že jsme to, co nás učila, pochopili správně.

V úterý se k nám přidali další noví zaměstnanci z toho jeden stážista přes AIESEC, George z Řecka (to je řecké jméno si nepamatuju a stejně chce, abychom mu říkali George). Náš trénink pokračoval přes ledničky a pračky s Dianou až po IT produkty s novým trenérem, jehož jméno si nemůžu za boha zapamotovat :-D IT, to byste všichni čekali počítače, tablety apod. Samozřejmě to taky, ale my se hlavně zaměřovali na tiskárny a to pořádně :-) Už tedy přesně znám proces tisku :-D Zbytek IT nás čeká v pondělí.

Víkend proběhl ve formě procházek po městě a na nákup. Stále totiž bylo hodně věcí, které člověk potřebuje k normálnímu fungování a taky k jedné společné večeři stážistů. Dostali jsme chuť na rybu, tak jsme si jí taky udělali. Nebyla to sice mořská, jen obyčejný pstruh. Ale moc jsme si na něm pochutnali. Sešli jsme se všichni přítomní stážisti v Kluži a to Jirka, Janina, George a já. Určitě takový večer zopakujeme. Byla to velká sranda :-) Např. jak Janina pitvala rybu :-D
V neděli jsem šel společně s Janinou vyzkoušet moji dávnou lásku a to plavání. Bazény jsou tu dva, tak jsme vyrazili do toho prvního, který jsme našli. Přišli jsme tam akorát včas, protože bylo hodinu před zavíračkou. (To však jsme však na internetu nenašli). Ale plavání jsme si užili, bylo tam docela málo lidí. Ale byli jsme ukrutně unavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat